NOKIPANNU matkamiehen majatalo

Meillä on tarjolla erilaisia majoitusvaihtoehtoja yhden hengen huoneesta suurempaan yhteismajoitustilaan. Salin kattaus on 50 henkilölle, tarvittaessa useammallekin. Meillä on tarjolla todella edullisest neljä huonetta, joissa voi yöpyä 2 – 5 henkilöä. Aamupalan järjestämme asiakkaan toivomusten mukaan sopivana aikana. Myös toivomasi iltapala järjestyy, jos soitat meille ennakkoon matkan varrelta, että tiedämme varautua aterian valmistukseen.

     

Olitpa ”tavallinen” majoitusvieras tai meillä ohjelmiin osallistuva asiakas, niin olet aina yhtä tervetullut. Yhtenä kohderyhmänä meillä ovat etelän ja pohjoisen väliä matkaavat kalastajat, mökkiläiset ja työmatkalaiset. Nyt on mahdollista lähteä etelästä oikotietä (tie 78) Lappiin iltapäivällä, yöpyä Nokipannussa, syödä kunnollinen aamupala ja jatkaa pirteänä Lappiin ja vielä ehdit mökille hyvissä ajoin tai kalastamaan vielä iltasyönnin aikaan. Katso sinulle sopiva reittivaihtoehto yhteystietovalikosta.

Meillä on paljon kalastusaiheisia videoita, kalastamisesta, kalankästtelystä ja kalaruokien valmistuksesta, joita voit katsella teräväpiirtoprojektorin kautta. Myös kalastamiseen liittyvää lukemista löytyy lepohetken ratoksi.

Meillä lämpiää sauna joka päivä ja on majoittujille maksuton illalla n. klo 18 -21. Muulloin sopimuksen mukaan. Talvella järjestämme autolle sähköpaikan.

Voit yöpyä omassa matkailuajoneuvossa meidän vaunuparkissa. Muista ajaa talvella vaunun kanssa reippaasti sisään, että pääset hyvin pihaan.

Majoituksen varauksen voit tehdä allaolevan lomakkeen kautta.  Vastaamme viestiisi tai soitamme teille mahdollisimman pian.

Majoitusvaraus- ja tiedustelulomake

    Nimi (pakollinen)

    Sähköposti (pakollinen)

    Puhelinnumero

    Aihe:

    Viesti