Tietoa Nokipannusta!

”Ekologian ja Ekonomian tasapaino” ovat ohjenuorana yritykselle, jonka ”munat” ovat kolmessa korissa. Majoituspalvelut, Elämykset ja Luonnontuotteet.

Majoituspalvelut ja Tilaisuudet

Vaalea huone   Violetti huone   Sininen huone   Vintti

Aamiaismajoituksessa meillä on 5-6 huonetta joihin voi majoittua 2-5 henkilöä kuhunkin, lisäksi meillä on varavuoteita ja yhteismajoitusmahdollisuus useammalle henkilölle. Lue lisää tästä

Kokoukset ja tilaisuudet

Kokoustila 50 paikkaa   Aamiaishuone     

Meillä on internetyhteydellä, täysteräväpiirtoprojektorilla ja äänentoistolaitteilla varustettu n. 30 paikkainen kokoustila johon pystytään tekemään30-paikkainen kattaus tilasuuksiin. esim. häät, hautajaiset, sukukokoukset, yritysten ja järjestöjen kokoukset ja/tai koulutustilaisuudet, jne.

Elämykset

      

Elämyksiä vuoden ympäri! Haluatko kokea keväisen kanootti-/kalastusretken Ijoella, Jättihaukien uistelukokemuksen Puhosjärvellä vai haluatko oppia jigaamaan kuhaa Jaurakkajärvellä tai körmyniskoja Puhosjärvellä. Meillä voi perehtyä kilpaonginnan saloihin ja samalla osallistua kalabongauskilpailuun. ”Vaarin kalapäivä” on tarkoitettu isovanhemman ja lapsenlapsen yhteiseksi opastetuksi kalastuelämykseksi kesäkuun alkupuolella. Onko sinulla halua oppia saaliinkäsittely valmiiksi herkulliseksi ateriaksi saakka? Katso tapahtumat kalenterista tästä . Voimme tulla myös kotijärvellesi (mökillesi) järjestämään unohtumattoman kalastuspäivän kala-aterioineen. Onko sinulla mökki veden äärellä, mutta et oikein hallitse kalastusta? Järjestämmekö ympärivuotisen ”mökkiläisen kalastuskurssin”?  Oletko unelmoinut lohenkalastusmatkasta kuuluisalle saalisvarmalle Varzugan lohijoelle? Meillä on tavoitteena järjestää muutama matka jo kesällä 2012. Tätä varten sinun kannattaa hankkia Venäjän viisumi hyvissä ajoin, lue lisää tästä

Tuotteet

        Kalananhkaliivi

Meille tulee myöhemmin myytiin toimintaamme tukevia ja imagoomme sopivia tuotteita. Tällaisia ovat luonnon-/ keruutuotteista (hunaja, marjat, sienet, mahla, kuusenkerkät, pihka) tehtävät tuotteet, taidokkaasti valmistetut puutuotteet, mökkitarvikkeet jne.

Tavoitteena on avata myöhemmin nettikauppa, kun saamme tuotteita riittävästi myyntiin. Sieltä voit tilata tuotteita suoraan kotiisi. Jo nyt meillä on myynnissä hunajatuotteita ja koivunmahlaa.